Jag anser att varje individ har en stor inneboende kapacitet, att man kan så mycket mer än man själv tror. Med stöttning och vägledning kan vi utvecklas mer än vi anar och jag vill gärna vara med och inspirera dig i din utveckling. Små förändringar kan ge stora förändringar för resten av livet. Det spelar ingen roll om du vill må eller prestera bättre för coaching är ett fantastiskt sätt att komma vidare och nå mål och drömmar som du har.

Vision

Min vision är att det ska vara lika naturligt att gå till en personlig coach när du vill ha ut mer av livet, som det är att gå till en personlig tränare när fysiken inte är som du önskar. 

I vår ständigt föränderliga värld behöver vi ibland stanna upp och reflektera över vad våra värderingar och mål är. Lyssna på våra inre tankar, vad vi håller på med, varför och vart är vi på väg. Vi har alla rätt att må bra, vara glada och känna gemenskap privat och på arbetet.

Jag är utbildad LCA Life Coach®️ samt diplomerad Team and Business Coach. Jag inspireras av att se den enskilda människan och arbetsteam utvecklas. Välmående, glädje och balans – privat och professionellt.